maanantai 7. tammikuuta 2013

I'm alive!

Blogi jäi paitsioon, ei jaksanut panostaa eikä keskittyä siihen mutta jos nyt tulevien elämänmuutosten myötä se korjattaisiin. Edes pieni ilmoitus että hengissä ollaan.

Sisu on kasvanut kovasti ja on jo iso poika, taitoja oppinut hurjasti. Sisu on nyt 1 vuoden ja melkein 8 kuukautta, puhetta tulee. Osasta saa selvää, osa on siansaksaa :D yksittäisiä sanoja lähinnä, matkii sujuvasti mutta omaa nk. "ei kukko käskien laula"-ominaisuuden.
Aina iloinen ja reipas poika joka touhuaa kovasti.

Käsitöitäkin on tullut tehtyä paljon, kaikkea ei pysty kuvaamaan kun osa on jo lähtenyt maailmalle. Kaapeista löytyvät voisin kuvata, olisi itsellekin muisto että mitä kaikkea on tullut tehtyä.

Sera, hmm...voi hyvin. Pieniä vastoinkäymisiä on ollut, löysin Seralta kasvaimen suusta marraskuussa. Lekurissa totesivat koiralla olevan kohtutulehduksen, ensin leikattiin kohtu pois, sitten tutkittiin kasvainta, röntgattiin koira etäpesäkkeiden pelossa, kuvat olivat puhtaat. Leikattiin kasvain pois ja huomenna tikkien poisto. Koira on normaali ja kirmaa jo onnessaan metsässä. Tiedän, että jossain vaiheessa joudutaan Serasta luopumaan, mutta onneks ei vielä.

Elämässä siis muutoksen tuulet puhaltaa, infoon sitten jossain vaiheessa tännekin. Täällä siis ollaan!

Voisko tää olla sellanen uuden alku?

Mukana kuva eiliseltä kun oltiin pulkkailemassa (kännykkäkuva)

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti