maanantai 21. tammikuuta 2013

21/01/2013

Moi!

Loppu viikko menikin kotona kun Sisu oli ollut kuumeessa. Perjantaina olin töissä ja illalla vaan möllötettiin.

Lauantaina lähdin aamusta käymään Poppelissa, selvittämään jos saisin selkoa noista neuletakkien ohjeista. Minun englanninkielinen, joka on aloitettu viime keväänä. Siihen liittyi se salapoliisitehtäväkin, kävin viikollakin Poppelissa, Pauliina oli avulias ja tulkkas mulle missä oon menossa kun en muistanu mihin olin jääny silloin...tein osat mitkä osasin ja taas tuli tenkkapoo, nyt en ymmärrä miten se nappilista tehtiinkään :D

Sitten Sisun villatakki, ne raglankavennukset, mur... hetki meni kun lauantaina yritettiin tulkata Katin kanssa että miten...aikani uettua ohjetta ja netin avustuksella, ymmärsin ja lamppu syttyi pääni päällä. Enää se ei tuota ongelmaa kun ratkaisin kuinka ne kavennukset tehdään...

Jatkoin tenttiin lukua ja illemmalla käytiin naapurissa kahvilla. Käytiin sitten illalla vielä saunassa ja katsottiin Putousta.

Eilen tehtiin sämpylöitä, ulkoiltiin ja leikittiin. Ihana sunnuntai :)

Haaveissa olisi päästä tällä viikolla taas laudan päälle, katsotaan kuinka keli suosii.

Kuinka teidän viikonloppu sujui?

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

17/01/2013

Terveisiä sairastuvasta!

Huh mitä hulinaa oli viime viikko. Tiistaina oli vapaa mutta tietenkin olin buukannu itelleni ohjelmaa sinne... kävin mm. aamulla käyttämässä Seraa tikkien poistossa, joka meni erittäin mallikkaasti (Sera sai paljon kehuja) sekä kampaajalla, kiitos Hennalle, linkki tässä
Loppu viikon olinkin joka ilta kasiin asti töissä ja lauantainakin muutaman tunnin.

 Kävin lauantaina Poppelissa ostamassa lankaa kun halusin kokeilla tehdä sellasta pääpantaa. Tein viikonloppuna kaksikin valmiiksi. Tuli ihan hauskoja, mulla ei kuvaa oo mutta linkki Ravelryyn tässä, josta ohje löytyy. Sunnuntaina tein kouluhommia, hoidin kotia, leikin lapsen kanssa ja käytiin koirien kans kävelemäs.

Tiistaina uskaltauduin hiihtämään, tarkoitus oli ensin mennä harjoittelemaan taas laudalla mutta päätinkin korkata hiihtokauden. Sehän oli suoraan sanottuna ihan perseestä. Kävelin pururadalle niin monot oli liukkaat ja meinasin monta kertaa kaatua, sit en saanu suksia jalkaan. Aattelin et meen lyhemmän lenkin ku en tiiä millasia voiteita isi(kiitos isi kun huolsit mun sukset, en osaa ite) on laittanu eli lähdin ylämäkeen heti ekana, sukset lipsu koko ajan eikä niissä ollu minkäänlaista pitoo, siinä vaiheessa alko jo käyrä nousee. Hurjaa vauhtia meni alamäet, vähän jännitti et kuinkakohan tässä käy. Kaikki muut meni musta ohi :( olin niin hidas. Ainoot ketkä ohitin oli sellanen perhe, jossa oli 2 pientä lasta. Kaaduin ennen sitä tahalleen kun en osaa kunnolla jarruttaa, katoin hädissäni et se perhe on siinä edessä ja mäki viettää alas, en saa pysäytettyä, en uskalla hypätä luistelu-osuudelle. Tein ratkasun ja heittäydyin siihen maahan :D sit vaan nousin ylös ja menin hetken siinä ladulla ja menin sitten luistelu-osuudelle. Tietenkin ennen meidän metsäristeystä on sellanen tappo-mäki, yritin mennä sen ripeästi ylös mut eihän siitä mitään tullu. Käyrä oli todella korkeella. Pääsn metsäristeykseen, niin sukset ei meinaa lähtee jalasta, aarrrggh ja mur. Siinä vaiheessa oltiin jo niin herkillä että itku meinas tulla. Kävelin kotiin v*ttuuntuneena, mutta en luovuta. Uudet voiteet suksiin niin ehkä se sitten luonnistuu helpommin.

Eilen illalla Sisulla nous kuume, pieni nukkui melkein koko yön mun vieressä. Heräili vähän väliä ja oli tulikuuma. Veikkaan että loppu viikko lepäillään. Tiedoksi siskolle, että voipi olla ettei tullakaan Tampereelle.

Viikko jatkuu työn teolla, tenttiin lukemisella ja sairaan lapsen hoitamisella.

Kerron ensi kerralla onnistuneesta salapoliisitehtävästä.

kuvan on ottanut P, viime lauantaina


Joko te olette avanneet hiihtokauden? Tai neuloneet jotain ihanaa?

maanantai 7. tammikuuta 2013

I'm alive!

Blogi jäi paitsioon, ei jaksanut panostaa eikä keskittyä siihen mutta jos nyt tulevien elämänmuutosten myötä se korjattaisiin. Edes pieni ilmoitus että hengissä ollaan.

Sisu on kasvanut kovasti ja on jo iso poika, taitoja oppinut hurjasti. Sisu on nyt 1 vuoden ja melkein 8 kuukautta, puhetta tulee. Osasta saa selvää, osa on siansaksaa :D yksittäisiä sanoja lähinnä, matkii sujuvasti mutta omaa nk. "ei kukko käskien laula"-ominaisuuden.
Aina iloinen ja reipas poika joka touhuaa kovasti.

Käsitöitäkin on tullut tehtyä paljon, kaikkea ei pysty kuvaamaan kun osa on jo lähtenyt maailmalle. Kaapeista löytyvät voisin kuvata, olisi itsellekin muisto että mitä kaikkea on tullut tehtyä.

Sera, hmm...voi hyvin. Pieniä vastoinkäymisiä on ollut, löysin Seralta kasvaimen suusta marraskuussa. Lekurissa totesivat koiralla olevan kohtutulehduksen, ensin leikattiin kohtu pois, sitten tutkittiin kasvainta, röntgattiin koira etäpesäkkeiden pelossa, kuvat olivat puhtaat. Leikattiin kasvain pois ja huomenna tikkien poisto. Koira on normaali ja kirmaa jo onnessaan metsässä. Tiedän, että jossain vaiheessa joudutaan Serasta luopumaan, mutta onneks ei vielä.

Elämässä siis muutoksen tuulet puhaltaa, infoon sitten jossain vaiheessa tännekin. Täällä siis ollaan!

Voisko tää olla sellanen uuden alku?

Mukana kuva eiliseltä kun oltiin pulkkailemassa (kännykkäkuva)

-S