maanantai 14. marraskuuta 2011

Onks tää joku kaamee kaamos?




Nyt on ollu aika väsynyttä settiä, tuntuu ettei oikeen jaksais... varmaan johtuu tosta kaikesta pimeydestä, tulis jo lunta :)
Lauantaina käytiin kummipojan synttäreillä ja siellä Sisu tapasi tulevan morsiamensa, Pepin.
Peppi on 4kk :) yhessä ne viuhto käsillään viltillä, sulosen näkösiä. Peppi jokelteli paljon enemmän kuin Sisu. Sisun jokellukset jäi kun tuli muuta opittavaa mutta nyt on alkanu taas pieniä orastavia merkkejä olla :)





(sunnuntain vauvauinnista)


Sunnuntaina mentiin taas aamusta vauvauintiin ja tällä kertaa harjoiteltiin "kannusukellusta" (onkohan se kannusukellus?) Kaadetaan kannulla vettä lapsen päälle :) Hienosti Sisu jaksoi mutta loppua kohti alkoi tulla väsymys :( lähettiin sitten vähän aikasemmin (5min), ettei tartu kitinät muihin. Ens sunnuntaina uudestaan :)


Vauvauinnin jälkeen jatkettiin matkaa mökille syömään isien kanssa, eli K ja M. Mummo jäi hoitamaan Sisua kun lähdin P:n kanssa mäen päälle hoitamaan hevosia. Voi että oli taas mukavaa. Nuuhkutella hevosta ja rapsuttaa turpaa, sitä unohtaa kaiken muun ja nollautuu täysin :) suosittelen lämpimästi! Tarkoitus olisi mennä ensi sunnuntainakin hoitamaan hevosia, odotan sitä jo kovasti.

Seran kanssa pitäisi jaksaa tokoilla, nyt on tuntunu niin puutuneelta ja nuutuneelta ettei oo oikein jaksanu. Huomenna taas reenit, jee :) mitäköhän uutt

a huomenna...jospas sitä taas ryhdistäytyis ja menis nyt, N-Y-T reenaamaan.

Kävin tänään ostaa liput Club for Fiven keikalle, työkaveri huomas mainoksen ja mähän olin innolla lähdössä mukaan :)

(isin "kainalossa" on hyvä olla)


Mikä auttaa kaamosmasennukseen? Toivon, että hevostelu :D

ps. Lauantaina töiden jälkeen työkaverin kans ratsastamaan pitkästäpitkästä aikaa. En oo käyny hevosen selässä plussauksen jälkeen, jaiks :/ wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti