keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

10032013

Moi!

Eilen käytiin tutustumassa päiväkotiin ja kirjoitettiin palvelusopimus. Huomenna mennään vielä ulkoilemaan aamulla päiväkotiin ja maanantaina on eka hoitopäivä. Iiik :D

Hyvin se varmasti menee, Sisu siirtyy päivähoidossa normi sänkyyn nukkumaan niin täytyy metsästää kotiinkin sellainen. Hoidossa ei kuulemma oo vapaita matkasänkyjä. Ei se mitään, tuleepahan sekin nyt sitten hoidettua. Mukavan oloisia hoitajia siellä ja yksi tuttukin, mutta hän on isompien ryhmässä. Onneksi työ alkaa pienemmällä tuntimäärällä niin ehditään totutella molemmat. Kutsutaanko sitä kevyeksi laskeutumiseksi?

Viime viikolla oltiin kipeitä :( joko minä tai Sisu. Koko viikko oli oikeastaan pötköttelyä sohvalla ja Netflixin (kiitos sisko!) kuluttamista. Pää oli niin täynnä räkää ettei henki kulkenu ja kaikki liikunnatkin kyllä jäi viime viikolta. Perjantaina oli anatomian tentti, joka meni, noh, kohtalaisesti. Sisu meni perjantaina mummon ja papan kanssa mökille yökylään, niin minä tein tentin rauhassa ja kattelin sitten VOFia :)
Lauantaina Sisun ja isovanhempien ollessa mökillä pilkkikilpailuissa, minä nautin omasta ajasta. Aamulla laittelin rauhassa pyykkiä ja kävin koirien kanssa lenkillä. Aamupäivällä lähdin kaupungille metsästämään työvaatteita ja kampaajalle. Käytiin sitten kampaaja-ystävän kanssa myös kahvilla ja metsästettiin mulle vielä kenkiä. Mukavaa oli pitkästä aikaa notkua kaupungilla ilman mitään kiirettä. Myönnän, ostin yhden ylimääräisen jutun, housut.
Eihän näin halpoja housuja voi jättää kauppaan :)
Sain ostettua työhousut ja paidan mutta kengät uupuu. Täytyy niitä vielä käydä etsimässä, yritän löytää sellaisia, jotka ois oikeasti hyvät jalkaan ja jaksaa seistää sen 8 tuntia ne jalassa.

Viikonlopuksi ois tiedossa hoitovaatteiden kasausta ja varmaankin mökkeilyä. Toivon mukaan ehtis vielä käydä hiihtämässä ennen kuin lumet sulaa kokonaan :)

Ihana auringonpaiste :) Nyt Sisu huuteleekin äitiä makkarista, palataan asiaan!

Onko teillä viikonlopuksi suunnitelmia? Onko kevätpöpö jo iskenyt teihin?

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

03042013

Moi!

Sellasta hässäkkää että päätä pyörryttää. Uudet tuulet puhaltaa ja työt alkaa, joka tarkoittaa sitä, että Sisu aloittaa päivähoidon jälleen. Uutta tähän tuo se, että Sisu menee vuoropäiväkotiin. Jaiks! Kuvituksena pääsiäisen aikaa :) Enjoy!


Tädin kanssa maalailtiin taideteoksia :)

Hillitty määrä sormiväriä

Taiteilija luovuuden puuskassa

Varvasmies lukee kirjoja

Pulkkamaassa nauttimassa kevätpäivästä

Hymyile nyt :D

Kiivettiin monta kertaa mäen päälle

Äitiä tais pelottaa enempi

Hurjaa kyytiä tyttöjen pulkassa

Neiti Kesäheinä odottelee jäiden sulavan

Mummon kans pilkillä

Äiti onnellisena saatuaan muurinpohjalettuja, pääsiäiskokolla siis

Koko perhe pilkkimässä

Pieni pilkkimies!

Tän piti olla ekana, tädin kanssa laitettiin rairuohot ja ohrat kasvamaan :)


Mitenkäs teidän pääsiäinen sujui? Ulkoilitteko paljon? Oliko kukko muninut?